Karaktärerna

Justin Bieber

 

Justin Bieber är en 19 årig kille som är född i Canada men bor nu i USA eftersom han är en världskänd artist och låtskrivare och alla tjejers dröm.Han är singel efter att han och Selena Gomez gjort slut. Justin vill gärnahitta kärleken igen men måste nu fokusera på sin turné som börjar i oktober. Justin bor i USA när han inte är ute på turné och hans familj bor i Statford.

 

 

Demi McCall (Demi Lovato)

Demi är en 17 årig tjej som bor i Sverige med sin mamma, pappa, tvillingbror och lillasyster. Bästa kompisen är Alli. Demi ska åka som barnflicka till Canada i ett år. Demi älskar att sjunga och spela piano, hon gillar även att måla och pyssla. Demi går samhäll-musik på LM Engström gymnasiumet. Demi pratar både svenska och engelska flytande eftersom mamma är svensk och pappa amerikan.

 

 

Alli Johnson (Alli Simpson)

Alli är en 17 årig tjej som bor i Sverige. Hon är bästis med Demi och går i hennes klass på LM i Göteborg fast inriktning samhäll-bild. När Demi är i Canada är Alli i Sverige och lever ett vanligt ungdomsliv, skola, killar och fester.

 

 

Cody McCall (Alexander Ludwig)

Cody är 17 år gammal och tvillingbror till Demi. Cody går på Kristinelunds skolan eftersom han älskar att spela fotboll och sägs vara en av de bästa i hans lag. Cody har en flickvän som heter Nikki och de har varit tillsammans i två år nu. Cody pratar också svenska och engelska flytande.

 

 

Suri McCall (Suri Cruise)

Suri är Demis och Codys lillasyster på tre år. Suris modersmål är svenska men hon förstår engelska eftersom pappa bara pratar det med henne. Sen kan hon prata lite engelska när hon pratar ´med släkten men hon är inte jätte säker på det men man förstår.

 

Jeremy Bieber

Jeremy är far till Jaxon, Jazmyn och Justin. Han är gift med Pattie och de bor i ett stort hus i Statford i Kanada. Jeremy är tyst låten men väldigt snäll och omtänksam. Han gör allt för sin familj och älskar dem väldigt mycket. Jeremy jobbar på ett kontor och har hand om ett företags ekonomi.

 

Pattie Mallette Bieber (Pattie Mallette)

Pattie är den omtänksammaste människan i världen. Hon vill alla väl och bryr sig om människor hon både känner och inte. Pattie är väldigt stödjande när det kommer till Justins karriär, hon har varit med ifrån dag ett och har varit en stor del av uppbyggandet av hans framgång. Pattie jobbar som sekriterare på samma företag som Jeremy jobbar. Pattie är väldigt glad och uppskattar allt som händer. Hon är troende och tackar Gud för allt hon har.

 

Jazmyn Bieber

Jazmyn är livlig och älskar att leka, måla och skratta. Hon är snäll och busig. Jazmyn ser upp till sin storebror mycket och älskar när han är hemma på semester. Hon vill gärna bli polis när hon blir stor.

 

Jaxon Bieber

Jaxons idol, förutom Justin, är Lionel Messi eftersom Jaxon älskar att spela fotboll. Han gillar även att titta på TV, vara ute och leka med grannbarn och att leka med hans bilar.

Stella Cosgrave (Georgie Henley)

Stella är en 17 årig tjej som har påbrå från Irland. Hon bor med sin mamma och lillasyster i en villa i Statford. Stella älskar att skådespela och hennes idol är Keira Knightley. Stella är väldigt vänlig och omtänksam, hon är bra med barn och älskar att busa.

 


Kommentarer
Postat av: Nelly

Din blogg verkar jätte intressan så kan du skriva första kapitlet snart?

Svar: Ååh tack! Ja det kommer upp snart!
Matilda Albinsson

2013-05-26 @ 09:08:05
Postat av: Du vet vem...

Såååå fint och såååå bra! pusss

Svar: Haha tack gumman!! Värsta läskigt ju! Hahahahah puss
Matilda Albinsson

2013-05-26 @ 11:25:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0